Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Lê, Cao Linh Chi | en_US |
| dc.contributor.author | Trần, Thi Thu Trà | en_US |
| dc.contributor.author | Tôn, Nữ Minh Nguyệt | en_US |
| dc.contributor.author | Lê, Nguyễn Đoan Duy | en_US |
| dc.contributor.author | Lê, Văn Việt Mẫn | en_US |
| dc.date.accessioned | 2025-08-15T12:40:16Z | - |
| dc.date.available | 2025-08-15T12:40:16Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.uri | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338 | - |
| dc.description.abstract | Khoa học Kỹ thuật và Công nghệ | en_US |
| dc.language.iso | vi | en_US |
| dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en_US |
| dc.subject | Bánh quy | en_US |
| dc.subject | Bã malt | en_US |
| dc.subject | Chất xơ | en_US |
| dc.subject | Kích thước hạt | en_US |
| dc.title | Sử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm | en_US |
| dc.title | Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content:Effects of particle size of brewing spent grains on the product quality | en_US |
| dc.type | Tạp chí | en_US |
| dc.identifier.doi | 1859-1531 | - |
| item.cerifentitytype | Publications | - |
| item.languageiso639-1 | vi | - |
| item.openairetype | Tạp chí | - |
| item.fulltext | Không kèm toàn văn | - |
| item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
| item.grantfulltext | none | - |
| Appears in Collections: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.1 - 2020 | |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.