Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Cao Linh Chien_US
dc.contributor.authorTrần, Thi Thu Tràen_US
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệten_US
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Đoan Duyen_US
dc.contributor.authorLê, Văn Việt Mẫnen_US
dc.date.accessioned2025-08-15T12:40:16Z-
dc.date.available2025-08-15T12:40:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338-
dc.description.abstractKhoa học Kỹ thuật và Công nghệen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectBánh quyen_US
dc.subjectBã malten_US
dc.subjectChất xơen_US
dc.subjectKích thước hạten_US
dc.titleSử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩmen_US
dc.titleUse of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content:Effects of particle size of brewing spent grains on the product qualityen_US
dc.typeTạp chíen_US
dc.identifier.doi1859-1531-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeTạp chí-
item.fulltextKhông kèm toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.1 - 2020
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

9
checked on Dec 11, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.