Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/9628
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Thị Minh Phươngen_US
dc.date.accessioned2025-08-18T04:48:52Z-
dc.date.available2025-08-18T04:48:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/9628-
dc.language.isovien_US
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectFlavonoiden_US
dc.subjectHải sâmen_US
dc.subjectPhenolicen_US
dc.subjectTối ưu hóaen_US
dc.titleTối ưu hóa quá trình chiết xuất một số hợp chất có hoạt tính sinh học trong hải sâm (Holothuria scabra)en_US
dc.titleOptimization of bioactive compounds from sea cucumbers (Holothuria scabra)en_US
dc.typeTạp chíen_US
dc.identifier.doi1859-1531-
item.fulltextKhông kèm toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeTạp chí-
item.grantfulltextnone-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.20, No.11.2 - 2022
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

9
checked on Nov 12, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.