Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Thị Nguyệt Hàen_US
dc.contributor.authorLương, Thị Tuyết Ngânen_US
dc.date.accessioned2025-08-15T12:21:18Z-
dc.date.available2025-08-15T12:21:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442-
dc.language.isovien_US
dc.publisherKhoa Hóa, Trường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectBơ sáp da xanhen_US
dc.subjectThành phần hóa họcen_US
dc.subjectTrà hạt bơen_US
dc.subjectDầu bơen_US
dc.titleĐánh giá thành phần hóa học và phát triển sản phẩm từ thịt và hạt quả bơ sáp da xanh tỉnh Nghệ Anen_US
dc.titleEvaluate the chemical composition of the flesh and seed of fruit avocado (Persea Americana) from Nghe An province and develop producten_US
dc.typeKỷ yếuen_US
dc.identifier.doi978-604-84-5581-1-
item.fulltextKhông kèm toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeKỷ yếu-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học năm 2021
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.