Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7517| Title: | Nghiên cứu sự tương quan giữa hàm lượng chế phẩm EM và men vi sinh probiotic
đến khả năng tăng tốc quá trình ủ tạo enzyme rác A study on the correlation between effective microorganisms (EM), probiotics and the fermentation time of garbage enzyme |
Authors: | Phạm, Trần Như Quỳnh Võ, Hồng Quang |
Keywords: | Enzyme rác;Chế phẩm EM;Garbage enzyme;Probiotic | Issue Date: | 2017 | Publisher: | Trường Cao đẳng Công nghệ | Abstract: | Tiểu ban Công nghệ môi trường |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7517 |
| Appears in Collections: | Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học 2017 của Trường Cao đẳng Công nghệ - ĐHĐN |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.