Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7517
Title: Nghiên cứu sự tương quan giữa hàm lượng chế phẩm EM và men vi sinh probiotic đến khả năng tăng tốc quá trình ủ tạo enzyme rác
A study on the correlation between effective microorganisms (EM), probiotics and the fermentation time of garbage enzyme
Authors: Phạm, Trần Như Quỳnh
Võ, Hồng Quang
Keywords: Enzyme rác;Chế phẩm EM;Garbage enzyme;Probiotic
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Cao đẳng Công nghệ
Abstract: 
Tiểu ban Công nghệ môi trường
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7517
Appears in Collections:Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học 2017 của Trường Cao đẳng Công nghệ - ĐHĐN

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

10
checked on Nov 12, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.