Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8167
Title: Nghiên cứu sử dụng nha đam và dâu tây để nâng cao chất lượng sản phẩm sữa chua
Research using aloe vera and strawberries to enhance product quality yoghurt
Authors: Nguyễn, Trung Kiên
Đào, Thị Bích Uyên
Keywords: Sữa chua;Chế biến sữa;Sữa chua trái cây
Issue Date: 2010
Publisher: Lớp 07HTP, Khoa Công nghệ Hóa học, Trường Cao đẳng Công nghệ
Abstract: 
Tiểu ban Cao đẳng Công nghệ 2
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8167
Appears in Collections:Hội nghị Sinh viên NCKH ĐHĐN - Lần thứ 7 (Tập 1)

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

24
checked on Nov 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.