Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8380
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Tuyết Anhen_US
dc.contributor.authorPhan, Lê Phương Thảoen_US
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hiền Trangen_US
dc.contributor.authorPhan, Thảo Thơen_US
dc.date.accessioned2025-08-15T12:43:58Z-
dc.date.available2025-08-15T12:43:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8380-
dc.description.abstractKhoa học Kỹ thuật và Công nghệen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectMãng cầu xiêmen_US
dc.subjectThịt quảen_US
dc.subjectBảo quảnen_US
dc.titleẢnh hưởng của hóa chất potassium metabisulfite và citric acid đến các chỉ tiêu hóa lý của thịt quả mãng cầu xiêm Annona muricata trong quá trình bảo quảnen_US
dc.titleEfects of pofassium metabisulfite and citric acid preservatives on the physico-chemical properties - of soursop pulp during storageen_US
dc.typeTạp chíen_US
dc.identifier.doi1859-1531-
item.grantfulltextnone-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeTạp chí-
item.fulltextKhông kèm toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.9 - 2020
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

12
checked on Oct 19, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.