Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/9462
Title: Nghiên cứu phân lập, định danh và chọn lọc chủng vị khuân bacillus subtilis natto có khả năng sinh enzyme nattokinase từ natto thương phẩm
Research on process of isolating identifying and selecting bacillus subtilis natto bacteria that can synthesize nattokinase enzyme from natto products
Authors: Trương, Thị Minh Hạnh
Nguyễn, Thị Minh Nguyệt
Văn, Hà Vy
Võ, Viết Lai
Keywords: Enzyme nattokinase;Natto;Bacillus subtilis natto;Phân lập;Định danh;Tuyển chọn;Huyết khối
Issue Date: 2016
Publisher: Đại học Đà Nẵng
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/9462
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - 9(106) - 2016

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

11
checked on Nov 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.