Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10123
Title: Tối ưu hoá quy trình chiết xuất và bảo quản Astaxanthin từ vỏ tôm thẻ chân trắng bằng dầu đậu nành
Authors: Hồ, Sĩ Hùng
Nguyễn, Thị Thùy Nhung
Advisor: TS. Nguyễn, Thị Minh Xuân
Nguyễn, Quang Tuấn
Keywords: Astaxanthin;Vỏ tôm thẻ chân trắng;Chiết xuất
Issue Date: 2025
Publisher: Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Nội dung đồ án gồm:
Description: 
DA.HO.25.926; 128 tr. (Bao gồm phụ lục)
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10123
Appears in Collections:Khoa Hóa - Công nghệ sinh học

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.DA.HO.25.926.HoSiHung.pdf4.6 MBAdobe PDFThumbnail
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

10
checked on Dec 17, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.