Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10123| Title: | Tối ưu hoá quy trình chiết xuất và bảo quản Astaxanthin từ vỏ tôm thẻ chân trắng bằng dầu đậu nành | Authors: | Hồ, Sĩ Hùng Nguyễn, Thị Thùy Nhung |
Advisor: | TS. Nguyễn, Thị Minh Xuân Nguyễn, Quang Tuấn |
Keywords: | Astaxanthin;Vỏ tôm thẻ chân trắng;Chiết xuất | Issue Date: | 2025 | Publisher: | Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Nội dung đồ án gồm: |
Description: | DA.HO.25.926; 128 tr. (Bao gồm phụ lục) |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10123 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - Công nghệ sinh học |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| 3.DA.HO.25.926.HoSiHung.pdf | 4.6 MB | Adobe PDF | ![]() View online |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
