
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535
Title: | Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem | Authors: | Cao, Đình Ái Đặng, Minh Hiếu |
Keywords: | Băng tải;Băng chuyền;Đóng gói thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Publisher: | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | Description: | DA.CK.22.243; 103 tr |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535 |
Appears in Collections: | DA.Kỹ thuật Cơ điện tử |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdf | Thuyết minh | 17.85 MB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s) 50
9
checked on Jun 27, 2025
Download(s) 50
10
checked on Jun 27, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.