Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535
Title: Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem
Authors: Cao, Đình Ái
Đặng, Minh Hiếu
Keywords: Băng tải;Băng chuyền;Đóng gói thực phẩm
Issue Date: 2022
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: 
DA.CK.22.243; 103 tr
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535
Appears in Collections:DA.Kỹ thuật Cơ điện tử

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdfThuyết minh17.85 MBAdobe PDFThumbnail
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

9
checked on Jun 27, 2025

Download(s) 50

10
checked on Jun 27, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.