Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535
Title: Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem
Authors: Cao, Đình Ái
Đặng, Minh Hiếu
Advisor: Đặng, Phước Vinh, TS.
Keywords: Băng tải;Băng chuyền;Đóng gói thực phẩm
Issue Date: 2022
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: 
DA.CK.22.243; 103 tr
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535
Appears in Collections:Khoa Cơ khí - Kỹ thuật Cơ điện tử

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdfThuyết minh17.85 MBAdobe PDFThumbnail
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

40
checked on Dec 16, 2025

Download(s) 50

10
checked on Dec 16, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.