Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535| Title: | Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem | Authors: | Cao, Đình Ái Đặng, Minh Hiếu |
Advisor: | Đặng, Phước Vinh, TS. | Keywords: | Băng tải;Băng chuyền;Đóng gói thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Publisher: | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | Description: | DA.CK.22.243; 103 tr |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/1535 |
| Appears in Collections: | Khoa Cơ khí - Kỹ thuật Cơ điện tử |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| 7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdf | Thuyết minh | 17.85 MB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s) 50
40
checked on Dec 16, 2025
Download(s) 50
10
checked on Dec 16, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
