Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4029
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBùi, Xuân Đông, TS
dc.contributor.authorNgô, Thị Bích Ngọc
dc.date.accessioned2024-11-06T05:07:57Z-
dc.date.available2024-11-06T05:07:57Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4029-
dc.descriptionChuyên Ngành : Công nghệ sinh học Mã Ngành : 60.42.02.01vi
dc.language.isovivi
dc.publisher2017vi
dc.subjectThịt đỏ cá ngừvi
dc.subjectEnzyme proteasevi
dc.subjectThủy phân proteinvi
dc.titleThu nhận dịch đạm từ thịt đỏ cá ngừ bằng phương pháp enzymevi
dc.typeLuận vănvi
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeLuận văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.languageiso639-1vi-
item.grantfulltextrestricted-
Appears in Collections:LV.Công nghệ sinh học
Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
NGOTHIBICHNGOC.TT.pdfTóm tắt667.13 kBAdobe PDFThumbnail
NGOTHIBICHNGOC.TV.pdfToàn văn4.52 MBAdobe PDFThumbnail
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

4
checked on Jun 29, 2025

Download(s) 50

10
checked on Jun 29, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.