Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4029
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBùi, Xuân Đông, TS
dc.contributor.authorNgô, Thị Bích Ngọc
dc.date.accessioned2024-11-06T05:07:57Z-
dc.date.available2024-11-06T05:07:57Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4029-
dc.descriptionChuyên Ngành : Công nghệ sinh học Mã Ngành : 60.42.02.01vi
dc.language.isovivi
dc.publisher2017vi
dc.subjectThịt đỏ cá ngừvi
dc.subjectEnzyme proteasevi
dc.subjectThủy phân proteinvi
dc.titleThu nhận dịch đạm từ thịt đỏ cá ngừ bằng phương pháp enzymevi
dc.typeLuận vănvi
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeLuận văn-
item.grantfulltextrestricted-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ sinh học
Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
NGOTHIBICHNGOC.TT.pdfTóm tắt667.13 kBAdobe PDFThumbnail
NGOTHIBICHNGOC.TV.pdfToàn văn4.52 MBAdobe PDFThumbnail
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

24
checked on Nov 10, 2025

Download(s) 20

23
checked on Nov 10, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.