Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/5004| Title: | Sử dụng bắp cải tím làm chất chỉ thị axit - bazơ | Authors: | Nhóm 2 | Keywords: | Giấy chỉ thị;Chất chỉ thị;Bắp cải tím | Issue Date: | 2022 | URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/5004 |
| Appears in Collections: | Tài liệu học tập STEM |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| STEM.CM.20.pdf | Tài liệu | 787.6 kB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s) 50
27
checked on Nov 15, 2025
Download(s) 50
3
checked on Nov 15, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
