Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338| Title: | Sử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content:Effects of particle size of brewing spent grains on the product quality |
Authors: | Lê, Cao Linh Chi Trần, Thi Thu Trà Tôn, Nữ Minh Nguyệt Lê, Nguyễn Đoan Duy Lê, Văn Việt Mẫn |
Keywords: | Bánh quy;Bã malt;Chất xơ;Kích thước hạt | Issue Date: | 2020 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Khoa học Kỹ thuật và Công nghệ |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338 | DOI: | 1859-1531 |
| Appears in Collections: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.1 - 2020 |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.