Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338
Title: Sử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm
Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content:Effects of particle size of brewing spent grains on the product quality
Authors: Lê, Cao Linh Chi
Trần, Thi Thu Trà
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Lê, Nguyễn Đoan Duy
Lê, Văn Việt Mẫn
Keywords: Bánh quy;Bã malt;Chất xơ;Kích thước hạt
Issue Date: 2020
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Khoa học Kỹ thuật và Công nghệ
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8338
DOI: 1859-1531
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.1 - 2020

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

9
checked on Dec 10, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.