Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094| Title: | Nghiên cứu và phát triển sản phẩm tôm rau củ tẩm bột | Authors: | Lê, Thị Duy Pha Phan, Thị Mỵ |
Advisor: | TS. Tạ, Thị Tố Quyên KS. Phạm, Vũ Bảo Quốc |
Keywords: | Tôm;Tôm tẩm bột | Issue Date: | 2025 | Publisher: | Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Nội dung đồ án gồm: Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận |
Description: | DA.HO.25.958; 197 tr. (Bao gồm phụ lục) |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| 3.DA.HO.25.958.PhanThiMy.pdf | 4.72 MB | Adobe PDF | ![]() View online |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
