Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094
Title: Nghiên cứu và phát triển sản phẩm tôm rau củ tẩm bột
Authors: Lê, Thị Duy Pha
Phan, Thị Mỵ
Advisor: TS. Tạ, Thị Tố Quyên
KS. Phạm, Vũ Bảo Quốc
Keywords: Tôm;Tôm tẩm bột
Issue Date: 2025
Publisher: Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Nội dung đồ án gồm: Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận
Description: 
DA.HO.25.958; 197 tr. (Bao gồm phụ lục)
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094
Appears in Collections:Khoa Hóa - Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.DA.HO.25.958.PhanThiMy.pdf4.72 MBAdobe PDFThumbnail
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

9
checked on Dec 15, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.