Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094
Title: Nghiên cứu và phát triển sản phẩm tôm rau củ tẩm bột
Authors: Lê, Thị Duy Pha
Phan, Thị Mỵ
Advisor: TS. Tạ, Thị Tố Quyên
KS. Phạm, Vũ Bảo Quốc
Keywords: Tôm;Tôm tẩm bột
Issue Date: 2025
Publisher: Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Nội dung đồ án gồm: Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận
Description: 
DA.HO.25.958; 197 tr. (Bao gồm phụ lục)
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10094
Appears in Collections:Khoa Hóa - Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.DA.HO.25.958.PhanThiMy.pdf4.72 MBAdobe PDFThumbnail
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

14
checked on Dec 20, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.