Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11050| Title: | Nghiên cứu chống biến màu quả bơ và ứng dụng sản xuất sirô bơ dạng pâte | Authors: | Huỳnh, Thị Phương Thu | Advisor: | PGS. TS. Trương, Thị Minh Hạnh | Keywords: | Công nghệ thực phẩm;Bơ (Quả);Sirô bơ | Issue Date: | 2010 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan tài liệu; Nguyên liệu và phương pháp nghiên cứu; Kết quả và thảo luận |
Description: | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm 664.804653 HU-T |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11050 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.