Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11061| Title: | Nghiên cứu phương pháp thu nhận Gelatin từ da cá hồi | Authors: | Cao, Thị Ngọc Xinh | Advisor: | PGS. TS. Trần, Thị Xô | Keywords: | Công nghệ và thực phẩm đồ uống;Da cá hồi;Gelatin | Issue Date: | 2014 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan; Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Kết quả và thảo luận |
Description: | Chuyên ngành: Công nghệ và thực phẩm đồ uống Mã số: 60.54.02 664.94 CA-X |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11061 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.