Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPhan, Thế Anh, TS
dc.contributor.advisorPGS.TS. Đặng, Minh Nhật
dc.contributor.authorĐinh, Văn Bình
dc.date.accessioned2024-11-06T05:09:53Z-
dc.date.available2024-11-06T05:09:53Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046-
dc.descriptionChuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trangvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵngvi
dc.titleNghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩmvi
dc.typeLuận vănvi
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextrestricted-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeLuận văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm
Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFThumbnail
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFThumbnail
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

5
checked on Feb 7, 2025

Download(s) 50

9
checked on Feb 7, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.