![](/image/logo_hskh_eng.png)
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Phan, Thế Anh, TS | |
dc.contributor.advisor | PGS.TS. Đặng, Minh Nhật | |
dc.contributor.author | Đinh, Văn Bình | |
dc.date.accessioned | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
dc.date.available | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046 | - |
dc.description | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trang | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.title | Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm | vi |
dc.type | Luận văn | vi |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Luận văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | LV.Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
DINHVANBINH.TT.pdf | Tóm tắt | 721.1 kB | Adobe PDF | ![]() |
DINHVANBINH.TV.pdf | Toàn văn | 6.71 MB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s)
5
checked on Feb 7, 2025
Download(s) 50
9
checked on Feb 7, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.