
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Phan, Thế Anh, TS | |
dc.contributor.advisor | PGS.TS. Đặng, Minh Nhật | |
dc.contributor.author | Đinh, Văn Bình | |
dc.date.accessioned | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
dc.date.available | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046 | - |
dc.description | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trang | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.title | Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm | vi |
dc.type | Luận văn | vi |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.openairetype | Luận văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.grantfulltext | restricted | - |
Appears in Collections: | LV.Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
DINHVANBINH.TT.pdf | Tóm tắt | 721.1 kB | Adobe PDF | ![]() |
DINHVANBINH.TV.pdf | Toàn văn | 6.71 MB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s) 50
11
checked on Jun 29, 2025
Download(s) 50
11
checked on Jun 29, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.