Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Phan, Thế Anh, TS | |
| dc.contributor.advisor | PGS.TS. Đặng, Minh Nhật | |
| dc.contributor.author | Đinh, Văn Bình | |
| dc.date.accessioned | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
| dc.date.available | 2024-11-06T05:09:53Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | |
| dc.identifier.uri | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046 | - |
| dc.description | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trang | vi |
| dc.language.iso | vi | vi |
| dc.publisher | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | vi |
| dc.title | Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm | vi |
| dc.type | Luận văn | vi |
| item.fulltext | Có toàn văn | - |
| item.cerifentitytype | Publications | - |
| item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
| item.openairetype | Luận văn | - |
| item.grantfulltext | restricted | - |
| item.languageiso639-1 | vi | - |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| DINHVANBINH.TT.pdf | Tóm tắt | 721.1 kB | Adobe PDF | ![]() |
| DINHVANBINH.TV.pdf | Toàn văn | 6.71 MB | Adobe PDF | ![]() |
CORE Recommender
Page view(s) 20
44
checked on Nov 13, 2025
Download(s) 20
26
checked on Nov 13, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

