Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPhan, Thế Anh, TS
dc.contributor.advisorPGS.TS. Đặng, Minh Nhật
dc.contributor.authorĐinh, Văn Bình
dc.date.accessioned2024-11-06T05:09:53Z-
dc.date.available2024-11-06T05:09:53Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046-
dc.descriptionChuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trangvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵngvi
dc.titleNghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩmvi
dc.typeLuận vănvi
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeLuận văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.languageiso639-1vi-
item.grantfulltextrestricted-
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm
Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFThumbnail
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFThumbnail
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

11
checked on Jun 29, 2025

Download(s) 50

11
checked on Jun 29, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.