Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Title: Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm
Authors: Đinh, Văn Bình
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: 
Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm;
Mã số: 60 54 01 01; 99 trang
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFThumbnail
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFThumbnail
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

5
checked on Feb 7, 2025

Download(s) 50

9
checked on Feb 7, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.