Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Title: Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm
Authors: Đinh, Văn Bình
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: 
Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm;
Mã số: 60 54 01 01; 99 trang
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFThumbnail
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFThumbnail
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

11
checked on Jun 28, 2025

Download(s) 50

11
checked on Jun 28, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.