Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7413
Title: Nghiên cứu sản xuất tinh bột biến hình có De=25-35 bằng phương pháp ENZYM
Research to produce starch modified having De= 25-35 by ENZIM method
Authors: Trương Thị Minh Hạnh
Keywords: Tinh bột;Enzym;DE=25-35
Issue Date: 2005
Publisher: Trường Đại học Bách khoa
Abstract: 
Tiểu ban 3
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7413
Appears in Collections:Tuyển tập báo cáo Hội nghị khoa học kỷ niệm 30 năm thành lập Trường Đại học Bách khoa (1975 - 2005)

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

17
checked on Nov 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.