Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7418
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và nồng độ đường đến chất màu anthocyanin từ dâu và ứng dụng trong công nghiệp thực phẩm
Effect of temperature and sugar content on the anthocyanin pigment extracted from mulberry and it's application in food industry
Authors: Nguyễn Thị Lan
Nguyễn Thị Phương Nga
Keywords: Nhiệt độ;Đường;Anthocyanin;Thực phẩm
Issue Date: 2005
Publisher: Trường Đại học Bách khoa
Abstract: 
Tiểu ban 3
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7418
Appears in Collections:Tuyển tập báo cáo Hội nghị khoa học kỷ niệm 30 năm thành lập Trường Đại học Bách khoa (1975 - 2005)

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Sep 27, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.