
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7418
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và nồng độ đường đến chất màu anthocyanin từ dâu và ứng dụng trong công nghiệp thực phẩm Effect of temperature and sugar content on the anthocyanin pigment extracted from mulberry and it's application in food industry |
Authors: | Nguyễn Thị Lan Nguyễn Thị Phương Nga |
Keywords: | Nhiệt độ;Đường;Anthocyanin;Thực phẩm | Issue Date: | 2005 | Publisher: | Trường Đại học Bách khoa | Abstract: | Tiểu ban 3 |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7418 |
Appears in Collections: | Tuyển tập báo cáo Hội nghị khoa học kỷ niệm 30 năm thành lập Trường Đại học Bách khoa (1975 - 2005) |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.