
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442
Title: | Đánh giá thành phần hóa học và phát triển sản phẩm từ thịt và hạt quả bơ sáp da xanh tỉnh Nghệ An Evaluate the chemical composition of the flesh and seed of fruit avocado (Persea Americana) from Nghe An province and develop product |
Authors: | Hồ, Thị Nguyệt Hà Lương, Thị Tuyết Ngân |
Keywords: | Bơ sáp da xanh;Thành phần hóa học;Trà hạt bơ;Dầu bơ | Issue Date: | 2021 | Publisher: | Khoa Hóa, Trường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵng | URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442 | DOI: | 978-604-84-5581-1 |
Appears in Collections: | Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học năm 2021 |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.