Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442
Title: Đánh giá thành phần hóa học và phát triển sản phẩm từ thịt và hạt quả bơ sáp da xanh tỉnh Nghệ An
Evaluate the chemical composition of the flesh and seed of fruit avocado (Persea Americana) from Nghe An province and develop product
Authors: Hồ, Thị Nguyệt Hà
Lương, Thị Tuyết Ngân
Keywords: Bơ sáp da xanh;Thành phần hóa học;Trà hạt bơ;Dầu bơ
Issue Date: 2021
Publisher: Khoa Hóa, Trường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵng
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7442
DOI: 978-604-84-5581-1
Appears in Collections:Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học năm 2021

Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.