Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8341
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Việt Hàen_US
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Phương Thuen_US
dc.contributor.authorĐặng, Minh Nhậten_US
dc.date.accessioned2025-08-15T12:40:17Z-
dc.date.available2025-08-15T12:40:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8341-
dc.description.abstractKhoa học Kỹ thuật và Công nghệen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectDầu cá hồien_US
dc.subjectLàm giàu DHA, EPAen_US
dc.subjectLipase đu đủen_US
dc.subjectTối ưu hóaen_US
dc.titleTối ưu hóa quá trình thủy phân dầu cá hồi bằng lipase từ mủ đu đủen_US
dc.titleOptimisation of salmon oil hydrolysis with papaya lipaseen_US
dc.typeTạp chíen_US
dc.identifier.doi1859-1531-
item.fulltextKhông kèm toàn văn-
item.grantfulltextnone-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeTạp chí-
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.1 - 2020
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

14
checked on Nov 13, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.