Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8380
Title: Ảnh hưởng của hóa chất potassium metabisulfite và citric acid đến các chỉ tiêu hóa lý của thịt quả mãng cầu xiêm Annona muricata trong quá trình bảo quản
Efects of pofassium metabisulfite and citric acid preservatives on the physico-chemical properties - of soursop pulp during storage
Authors: Lê, Thị Tuyết Anh
Phan, Lê Phương Thảo
Đỗ, Thị Hiền Trang
Phan, Thảo Thơ
Keywords: Mãng cầu xiêm;Thịt quả;Bảo quản
Issue Date: 2020
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Khoa học Kỹ thuật và Công nghệ
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8380
DOI: 1859-1531
Appears in Collections:Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN - Vol.18, No.9 - 2020

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

12
checked on Oct 19, 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.