Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10100| Title: | Nghiên cứu phát triển sản phẩm mì sợi tươi giàu dinh dưỡng | Authors: | Hồ, Thị Nhật Vy Nguyễn, Hữu Ngọc Nguyễn, Thị Quý Ly |
Advisor: | PGS.TS Đặng, Minh Nhật KS. Lê, Minh Nghĩa |
Keywords: | Mì;Mì sợi tươi;Mì sợi | Issue Date: | 2025 | Publisher: | Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Nội dung đồ án gồm: Chương 1: Tổng quan tài liệu; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận |
Description: | DA.HO.25.1008; 263 tr. (Bao gồm phụ lục) |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10100 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
|---|---|---|---|---|
| 3.DA.HO.25.1008.NguyenThiQuyLy.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | ![]() View online |
CORE Recommender
Page view(s)
16
checked on Dec 15, 2025
Download(s) 50
5
checked on Dec 15, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
