Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10100
Title: Nghiên cứu phát triển sản phẩm mì sợi tươi giàu dinh dưỡng
Authors: Hồ, Thị Nhật Vy
Nguyễn, Hữu Ngọc
Nguyễn, Thị Quý Ly
Advisor: PGS.TS Đặng, Minh Nhật
KS. Lê, Minh Nghĩa
Keywords: Mì;Mì sợi tươi;Mì sợi
Issue Date: 2025
Publisher: Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Nội dung đồ án gồm: Chương 1: Tổng quan tài liệu; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận
Description: 
DA.HO.25.1008; 263 tr. (Bao gồm phụ lục)
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10100
Appears in Collections:Khoa Hóa - Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.DA.HO.25.1008.NguyenThiQuyLy.pdf2.84 MBAdobe PDFThumbnail
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

16
checked on Dec 15, 2025

Download(s) 50

5
checked on Dec 15, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.