Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10947
Title: Nghiên cứu biến tính Gelatin da cá ngừ đại dương bằng một số dịch chiết tự nhiên
Authors: Lê, Thỵ Xuân Thư
Advisor: TS. Đặng, Minh Nhật
Keywords: Cá ngừ;Gelatin;Dịch chiết.
Issue Date: 2016
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Tổng quan tài liệu; Nghiên cứu thực nghiệm; Kết quả và thảo luận
Description: 
Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm

Mã số: 60.54.01.01

661.8 LÊ-T
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10947
Appears in Collections:Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm

Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.