Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10998| Title: | Nghiên cứu sấy chế phẩm Natto bằng công nghệ sấy thăng hoa | Authors: | Trần, Thanh Quỳnh Anh | Advisor: | PGS. TS. Lê, Văn Hoàng | Keywords: | Chế phẩm Natto;Công nghệ sấy;Thực phẩm | Issue Date: | 2009 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan; Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Kết quả nghiên cứu và thảo luận |
Description: | Chuyên ngành :Công nghệ thực phẩm và đồ uống Mã số: 60.54.02 664.0284 TR-A |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/10998 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.