Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11019| Title: | Nghiên cứu ứng dụng siêu âm trong sản xuất Gelatin từ da cá Tra | Authors: | Trần, Vỹ | Advisor: | PGS. TS. Đặng, Minh Nhật | Keywords: | Công nghệ thực phẩm;Gelatin;Cá tra | Issue Date: | 2016 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan; Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Kết quả và thảo luận. |
Description: | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm Mã số: 60.54.01.01 664.26 TR-V |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11019 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.