Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11029| Title: | Nghiên cứu nâng cao chất lượng sản phẩm chao | Authors: | Trần, Thị Thanh Mẫn | Keywords: | Thực phẩm;Chao;Công nghệ chế biến | Issue Date: | 2001 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan tài liệu; Nguyên liệu và phương pháp nghiên cứu; Kết quả thảo luận |
Description: | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm 664.58 TR-M |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11029 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.