Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11033
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của ẩm đến chất lượng của lúa
Authors: Lê, Thị Như Ý
Advisor: PGS. TS. Lê, Văn Hoàng
Keywords: Công nghệ thực phẩm;Lúa;Độ ẩm
Issue Date: 1998
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Tổng quan tài liệu; Vật liệu và phương pháp nghiên cứu; Kết quả và thảo luận
Description: 
Chuyên ngành : Công nghệ thực phẩm

664.7 LÊ-Y
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11033
Appears in Collections:Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm

Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.