Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11033| Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của ẩm đến chất lượng của lúa | Authors: | Lê, Thị Như Ý | Advisor: | PGS. TS. Lê, Văn Hoàng | Keywords: | Công nghệ thực phẩm;Lúa;Độ ẩm | Issue Date: | 1998 | Publisher: | Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Tổng quan tài liệu; Vật liệu và phương pháp nghiên cứu; Kết quả và thảo luận |
Description: | Chuyên ngành : Công nghệ thực phẩm 664.7 LÊ-Y |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11033 |
| Appears in Collections: | Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm |
Show full item record
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.