Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11040
Title: Nghiên cứu sơ bộ lá gai và một số sản phẩm tiện dụng cho qui trình sản xuất bánh ít
Authors: Trần, Thị Ngọc Bích
Advisor: PGS. TS. Trần, Thị Xô
Keywords: Lá gai;Thực phẩm;Bánh ít
Issue Date: 2005
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Tổng quan tài liệu; Vật liệu phương pháp; Kết quả thảo luận
Description: 
Chuyên ngành : Công nghệ thực phẩm

664.752 TR-B
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/11040
Appears in Collections:Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm

Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.