Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045
Title: Nghiên cứu biến tính Gelatin da cá ngừ đại dương bằng một số dịch chiết tự nhiên
Authors: Lê, Thỵ Xuân Thư
Advisor: Đặng, Minh Nhật, PGS.TS
Keywords: Công nghệ thực phẩm;Gelatin;Cá ngừ;Dịch chiết
Issue Date: 2016
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Luận văn gồm 3 chương. Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận.
Description: 
LV. Mã số: 60.54.01.01; 92 tr
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045
Appears in Collections:Khoa Hóa - LV Ngành Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TT.pdfTóm tắt5.37 MBAdobe PDFThumbnail
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TV.pdfToàn văn31.73 MBAdobe PDFThumbnail
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

32
checked on Nov 13, 2025

Download(s) 10

31
checked on Nov 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.