Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7527
Title: Nghiên cứu khảo sát ảnh hưởng quá trình ngâm và nảy mầmđến một số thành phần hoa học của hạt đậu xanh - ứng dụng sn xuất sản phẩmđậu xanh giàu hoạt tính sinh học
Research on impact of the process of soaking and germination on several chemical components of mung bean - application to bioactive enriched mung bean production
Authors: Đinh, Thị Tố Nga
Mai,Thị Thúy Hồng
Nguyễn, Thị Kim Oanh
Nguyễn. Thị Thanh Như
Keywords: Đậu xanh;Đậu xanh nảy mầm;Soaking mung bean;Mung bean
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Cao đẳng Công nghệ
Abstract: 
Tiểu ban Công nghệ thực phẩm
URI: http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7527
Appears in Collections:Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học 2017 của Trường Cao đẳng Công nghệ - ĐHĐN

Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

4
checked on Sep 27, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.