
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7527
Title: | Nghiên cứu khảo sát ảnh hưởng quá trình ngâm và nảy mầmđến một số thành phần hoa học của hạt đậu xanh - ứng dụng sn xuất sản phẩmđậu xanh giàu hoạt tính sinh học Research on impact of the process of soaking and germination on several chemical components of mung bean - application to bioactive enriched mung bean production |
Authors: | Đinh, Thị Tố Nga Mai,Thị Thúy Hồng Nguyễn, Thị Kim Oanh Nguyễn. Thị Thanh Như |
Keywords: | Đậu xanh;Đậu xanh nảy mầm;Soaking mung bean;Mung bean | Issue Date: | 2017 | Publisher: | Trường Cao đẳng Công nghệ | Abstract: | Tiểu ban Công nghệ thực phẩm |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/7527 |
Appears in Collections: | Kỷ yếu Hội nghị sinh viên nghiên cứu khoa học 2017 của Trường Cao đẳng Công nghệ - ĐHĐN |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.