Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8065| Title: | Nghiên cứu sử dụng nha đam và dâu tây để nâng cao chất lượng sản phẩm sữa chua Research using aloe vera and strawberries to enhance product quality yoghurt |
Authors: | Nguyễn, Trung Kiên Đào, Thị Bích Uyên |
Keywords: | Sữa chua;Chế biến sữa;Sữa chua trái cây | Issue Date: | 2010 | Publisher: | Lớp 07HTP, Khoa Công nghệ Hóa học, Trường Cao đẳng Công nghệ | Abstract: | Tiểu ban Cao đẳng Công nghệ 2 |
URI: | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/8065 |
| Appears in Collections: | Hội nghị Sinh viên NCKH ĐHĐN - Lần thứ 7 (Tập 1) |
Show full item record
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.